Program

EL För Alla – Alla För EL – EFA2023

EL För Alla är ett härligt utomhusevent med allt för hela familjen. Besökare kommer kunna se ett stort utbud av olika 2, 3 och 4 hjuliga el-drivna fordon, solpaneler, laddboxar, el-flyg, el-entreprenadmaskiner och el-verktyg och mycket annat. Allt på ett enda ställe!

Provkörning av elbilar på motorbanan var en succé som gav mersmak, därför ändrar vi i programmet inför 2023 så fler besökare får möjlighet att köra olika bilar under dagen.

Dagarna kommer att bjuda på flera olika seminarier för alla elbilsintresserade som vill lära sig mer om ämnet elbilar vilket inte är så komplicerat. Men är du tekniskt intresserad så finns det mycket att lära för bästa bilekonomi, både vad gäller laddning och körning.

Fånga detta unika tillfälle att provköra olika elbilar, träffa elbilsintresserade, lära dig mer om att äga och köra elbil. Det är enklare, billigare och bättre – men kräver bara lite mer planering beroende på hur stort batteri du har i din elbil och vart du skall köra.

Lördag 10-17 och söndag kl 10-15

Entrébiljett 100:- 

Ungdomar under 15 år gratis i målsmans sällskap.

Fri parkering men du som kör elbil är välkommen att parkera nära utställarområdet.

Besökare under 15 år endast i målsmans sällskap.
Hundar är tillåtna på området men endast utomhus.

Gemensam middag för utställare och arrangörer lördag kväll på Hotell Åsen FULLBOKAT

Elbil Sverige och Scandinavian Raceway hoppas att även du vill komma till en trevlig kväll med jättegod mat för 300:- (dryck tillkommer) på Hotel Åsen. Beställes via detta formulär och betalas till swish 123 396 3386 eller bankgiro 658-4270 med meddelande EFA Middag – mycket viktigt! 
Vill du bli medlem i Elbil Sverige klicka här
Vill du övernatta i Anderstorp finns flera alternativ i närheten