Vad händer

EL För Alla – Alla För EL

EL För Alla är ett härligt utomhusevent med allt för hela familjen. Besökare kommer kunna se ett stort utbud av olika eldrivna fordon, men även solpaneler och laddboxar. Allt på ett enda ställe!
Vi erbjuder bland annat provkörning av marknadens elbilar. I en närliggande sjö kan besökare få en provtur i en 100% eldriven motorbåt av Strana.
Besökare kan även se uppvisningar av unika fordon. Träffa studenterna som själva byggt extrema solpanelstäckta fordon och se dom köra på endast solenergi!
Inte minst kommer dagarna bjuda på seminarier och föreläsningar för alla er elbilsintresserade som vill lära er mer om elbilsägandet.
Entré är gratis men parkera bilen kostar 100:- som inkluderar en lott med vinstchans till vårt exklusiva prisbord.  Självklart kan du köpa fler lotter om du så önskar. Därmed kan den som cyklar, liksom passagerarna i bilen köpa varsin lott också. Mer info om vilka priser som utdelas kommer…
Fånga detta unika tillfälle att provköra olika elbilar, träffa elbilsintresserade, lära dig mer om att äga och köra elbil. Det är enklare, billigare och bättre – men kräver bara lite mer planering beroende på hur stort batteri du har i din elbil och vart du skall köra.

Jubileumsmiddag Elbil Sverige 40 år

Elbil Sverige hoppas att även du vill komma till Elbil Sveriges 40 åriga jubileum då ni kommer, förutom äta god mat, att träffa många nya elbilsvänner. Jubileumsmiddagen äger rum den 20:e aug kl 19.00 där Elbil Sverige bjuder på trevlig buffé för 350:- inne på Hotell Åsens restaurang i Anderstorp som vi hoppas skall falla dig i smaken. Elbil Sverige medlemmar betalar endast 200:-
Vill du bli medlem i Elbil Sverige klicka här
Vill du övernatta i Anderstorp finns flera alternativ i närheten